SocialPeople is een netwerkorganisatie van zelfstandige social media experts die hun kennis en kwaliteit graag met een gezicht naar buiten toe aanbieden. We zijn georganiseerd in drie lagen: bureau, socialpeople en partners.

Bureau-team

We werken met een  klein vast team dat als eerste aanspreekpunt voor onze klanten fungeert, de kwaliteit bewaakt, administratie en rompslomp regelt en de rest van het SocialPeople> netwerk faciliteert. Indien er vacatures zijn vind je die hier.

SocialPeople>

Wil je onderdeel worden van SocialPeople> ? Heb je ruime kennis en ervaring binnen het social media domein als bijvoorbeeld community manager, strateeg, account- of projectmanager of technoloog?  Of heb je uitgebreide ervaring binnen het non-profit of media domein? We zijn constant op zoek naar mensen en organisaties die expertises bieden die onze klanten nodig hebben,  zodat we een perfect gebalanceerd team voor ze kunnen samenstellen.  Bevalt ons gedachtengoed je en denk je dat je kunt bijdragen, dan maken we graag kennis met je. Neem contact op met Arpad Gerecsey voor een afspraak.

Stages & leerwerkplekken

Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires en leerwerkplekken voor studenten van hogescholen en universiteiten. We hebben een samenwerkingsverband met Hogeschool InHolland, maar bieden ook academische onderzoeks- of stageplekken aan. Voor studenten  journalistiek, communicatiewetenschappen, M&E etc. die een onderzoek in een social media gerelateerd vakgebied willen doen, maken we graag plaats.