Aan een ding hebben wij SocialPeople> een hekel (voor de rest zijn we prettige mensen hoor…): mooie Powerpoint presentaties die tot niets leiden. Social media is geen speeltuin meer, maar een middel en wereld waar je als media, non-profit of bureau echt concreet met cijfers onderbouwd het verschil kunt maken op het gebied van campagne, werving, webcare, sales en reputatie.

Mensen, scans, monitoring

Om de harde doelstellingen die wij met jou bepalen te halen, maakt SocialPeople> gebruik van een strakke methodiek, de beste monitoringssystemen, goeie gereedschappen en vooral een degelijk team. Mensen die zijn gepokt en gemazeld in de media, non-profit en communicatie sector. Mensen die je problematiek kennen en die weten hoe je die met social media moet tackelen. Mensen ook die voor jou social media gemakkelijk maken.

Bovendien zijn we pragmatisch, recht door zee en authentiek. Wij beloven geen gouden bergen als die er niet zijn. Maar als er resultaat te behalen valt, kun je van ons op aan.

Wij weten ook dat bij de implementatie je eigen organisatie daar klaar voor moet zijn en dat je daarom kleine stappen moet maken. Zo leer je hoe je met mensen praat in plaats van alleen boodschappen uit te zenden en hoe je uit die contacten resultaat kunt halen.