SocialPeople> is geen klassiek bureau, wel full-service.

Het innovatie landschap ontwikkelt zich razendsnel. Disruptieve technologieën, nieuwe business modellen, snellere innovaite trajecten, maatschappelijke wens en tegendruk en de constante aanpassing van het publiek aan de nieuwe werkelijkheid maakt dat  een scherp en up-to-date team nodig is om klanten passend te helpen. Daarnaast leven we in een tijd dat veel experts niet meer exclusief voor een bedrijf willen werken. Ze zoeken uitdagend werk, waarin de eigen kwaliteiten optimaal benut worden en krijgen zo de meeste voldoening.
Vandaar dat wij een netwerkorganisatie nieuwe stijl begonnen zijn.

SocialPeople> bestaat uit  een zorgvuldig samengestelde club van experts op diverse innovatie gebieden: innovatie strategieen, business (re)modelling, innnovation labs, brand strategieen, digitale transities. Daarnaast kennen ze de innovatie wereld van binnenuit. Samen vormen we SocialPeople> ‘business innovation for a new century’.

Een klein kernteam zorgt voor strategie en continuïteit en selecteert per opdracht steeds de beste SocialPeople>. Daarmee zorgen we voor:

  • één aanspreekpunt
  • een optimaal samengesteld team = lage kosten, hoge ROI
  • aanwezigheid van alle gewenste expertise
  • de laatste inzichten en nieuws over jouw vakgebied; non profit en media
  • toegang tot onze R&D

Kennis en nieuws

SocialPeople> brengt je ook innovatie nieuws, events, trends, cases en tools zodat jouw organisatie kan meegroeien.

Zo ben je altijd up-to-date en krijg je de beste argumenten om anderen binnen jouw organisatie mee te nemen op het innovatie traject.
Dus bel of mail ons om een afspraak te maken. We zien ernaar uit je te ontmoeten.