SocialPeople> staat graag met de spreekwoordelijke poten in de modder. Onze SocialPeople> zijn productietijgers in de breedste zin van het woord op het gebied van communicatie strategie, webcare, social media-management, techniek, monitoring, content, SEO, community building en campagne-uitvoering.

Aanpak

Wanneer je besluit om je social media strategie breed aan te pakken, vragen we je om met ons het juiste interne team uit jouw club te identificeren, over afdelingen en teams heen. Zodat er goed draagvlak is, want de inzet van social media raakt vele kanten van je organisatie. Met dat team bepalen we de strategie, de doelen en de aanpak.

We zijn hands-on en gaan uitermate gestructureerd te werk. We zetten de nieuwste projectmanagementtools in, gebruiken Balance Score Card- methodieken om alle aspecten van je project goed te begeleiden en laten je middels een dashboard zien hoe ver je bent in het bereiken van je doelstellingen.

Introductieworkshop

Gaat dat te hard? Dan kun je beter klein beginnen en kiezen we samen een project dat zelfstandig kan worden ingericht. Een kleine campagne, community building voor een van je programma’s of een specifiek platform voor fondsenwerving zijn daar voorbeelden van. Vaak begint dat met een introductieworkshop.