De razendsnelle technologische en sociale ontwikkelingen raken organisaties op ieder niveau.
Bij het definieƫren van de bedrijfsstrategie, het ontwikkelen van de business- en verdienmodellen. Maar ook in het productenaanbod, de marketing en de integratie van digitale werkwijze in de rest van de organisatie.

Startups schieten links en rechts uit de grond, en bieden hip, snel, modern en goedkoop (soms zelfs gratis) hun diensten aan. Het lijkt alsof tegen deze digitale ‘tsunami’ geen kruid is opgewassen.

Strategie

De wereld verandert snel, je klanten en leveranciers verwachten dat je meegaat met je tijd. Je wilt trouw blijven aan je missie, maar realiseert je dat je moet innoveren.

Wij helpen organisaties cutting edge (digitale) strategieƫn te maken die passen bij de organisatie en uitvoerbaar, betaalbaar en succesvol zijn.
We geven je inzicht in trends, tonen je de laatste technische ontwikkelingen, en helpen je de wereld om je heen te begrijpen.

Business model innovatie

Hoe zorg je ervoor dat je klanten tevreden blijven met je producten? En dat je organisatie goed samenwerkt om dat te bereiken? Het innoveren van je business model raakt de gehele organisatie. Product development, marketing, sales, IT en finance. Ook partners, leveranciers, klanten worden erdoor geraakt, , terwijl je ondertussen ‘de bottom line’ in de gaten moet houden.

Wij ondersteunen je business innovatie proces, wij brengen de teams bij elkaar, helpen hen trends te begrijpen, scenario’s te ontwikkelen, het business model te vernieuwen en zorgen voor de checks en balances.

Digitale transitie

Staat de strategie en is het business model helder? Dan kun je ons prima vragen om de transitie te begeleiden. Dat kan organisatie breed, of door je te helpen een pilot omgeving op te zetten waarin je de nieuwe producten veilig kan testen met je klanten.

Customer insights

Je hebt al zoveel gegevens van je klanten, maar toch ontbreekt het nog aan goed inzicht naar wat hen drijft, hoe men tot aankoopbesluiten komen en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen.

Elke moderne strategie begint met een visie op je klant. Wij helpen je die met interne en externe data te krijgen.